Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، آیت‌‌الله لطف‌الله دژکام ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به اینکه این انقلاب ماهیت اصلی‌اش اسلامی و معنوی است، اظهارداشت: این ماهیت وجه تفاوت و تمایز انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌های دیگر جهان است‌.

وی با اشاره به سالگرد شهید دستغیب و نقش وی در پیشبرد نهضت انقلاب اسلامی و معنویت گفت: رسالت و نقش شیراز این است که این حس معنوی را در کشور ایجاد و تقویت کنند و این باید از اهداف فرهنگی شهر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شیراز با بیان اینکه امام راحل نسبت به شهید دستغیب عنوان مربی بزرگ را به کار بردند، افزود: تربیت نفوس مستعد کار این مربی بزرگ بود اگر نفس گرم و معنوی این مربی نبود 15 هزار شهید این استان تقدیم انقلاب نمی‌کرد‌.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه انسان‌سازی، بازگشت به هویت معنوی و اسلامی و رشد دادن نسلی که ادامه دهنده راه شهیدان باشد این کاری است که بر عهده ما نیز هست بیان کرد: ما همه فرزندان معنوی شهید دستغیب هستیم و باید به وصایایی این عالم عمل کنیم که یکی از وصیت‌های شهید دستغیب اطاعت از ولی فقیه و وجوب این مسئله است.

وی با بیان اینکه یکی از واجبات فراموش شده همین اطاعت از ولی فقیه است، عنوان کرد: شهید دستغیب در وصیت‌نامه خود تاکید کردند که مراقب باشید این واجب فراموش نشود چون هر جا مشکلات مختلف در جامعه و برای مردم به وجود آمده اطاعت کردن از ولی فقیه فراموش شده است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه شهید دستغیب بر در محضر خدا بودن و ناظر بودن خداوند بر همه امور را تاکید کردند گفت: خداوند نیز در قرآن بارها این مطلب را به تاکید آورده است.

آیت‌الله دژکام در خطبه‌های دوم نماز با اشاره به میلاد حضرت زینب(س) گفت: این بانو، بانوی علم، تقوا و فرهیختگی است هر چند تنها زندگی ایشان در کربلا را بیشتر می‌شناسند؛ در بیان و کلام این بانو شبیه به امیرالمومنین خطبه خوانده به گونه‌ای که فکر کردند امام علی (ع) دارد خطبه می‌خواند.

وی با تبریک به پرستاران افزود: پرستاران باید الگو را در راه و رسم پرستاری این بانوی بزرگ و گرامی قرار دهند و از زحمات پرستاران به ویژه در مدت کرونا تقدیر و تشکر می‌کنیم البته پرستاران مشکلاتی نیز دارند که به مدیران و مسئولان یادآوری می‌کنیم تا مشکلات صنفی پرستاران برطرف شود.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه حلم و بردباری را از پرستاران می‌آموزیم، بیان کرد: پرستاری اخلاق ویژه می‌طلبد که یکی از آنها حلم و بردباری است که ما نیز باید از پرستاران بیاموزیم چون حجم کار بیش از آن چیزی است که موظف به انجام هستند بنابراین مدیران هم باید مشکلات پرستاران را حل کنند و آن را در اولویت قرار دهند.

آیت‌الله دژکام با بیان سالروز شکل‌گیری شورای انقلاب فرهنگی عنوان کرد: نقشه مهندسی فرهنگی در این شورا باید عملیاتی و اجرایی شود؛ شناخت ارزش‌های فرهنگی اسلامی و اجرای آن کار بزرگی است و نباید کوچک شمرده شود.

وی با بیان اینکه کارشناسی در حیطه دین باید مورد احترام باشد مانند کارشناسان در عرصه‌های دیگر افزود: اسلام دین عقل است، در بحث بهداشت و درمان همه مراجع تقلید واکسن زدند یعنی اینکه به تخصص پزشکی و بهداشتی احترام گذاشتند و این حرف را پذیرفتند چون اسلام ناب محمدی یک دین مترقی است و با همین روش آینده دنیا را مدیریت می‌کند.

امام جمعه شیراز عنوان کرد: توقع این است که در مسائل فرهنگ عمومی در فارس که سند مهندسی فرهنگی‌اش آماده و رونمایی شده است، برای اجرای سند مدیران پای کار بیایند؛ در عرصه کار فرهنگی آنچه رهبری فرمودند دنبال کردیم و جوانان پای کار آمدند و یک توقع نیز از پیران داریم که جوانان را هدایت و حمایت کنند و گاهی نیز خطاپوش باشند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه ضمن نظارت و هدایت باید از اشتباهاتی که تاثیری در فرهنگ عمومی ندارد، گذشت کرد افزود: باید همه فرهیختگان و کسانی که در مدیریت فرهنگی دستی دارند کمک کنند تا نقشه مهندسی فرهنگی اجرا شود و مدیران جوان هم از مشورت پیران و بزرگان استفاده کنند و کار را انجام دهند.

وی در پایان از تلاش‌های مدیریت اجرایی استان محمدهادی ایمانیه استاندار فارس تشکر کرد و گفت: تعامل خوبی بین مدیریت و نمایندگان استان بر پایه دانش و کارشناسی شکل گرفته است که این امر انسان را به آینده امیدوار می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مهندسی فرهنگی فرهنگ امام جمعه شیراز آیت الله لطف الله دژکام خطبه نماز جمعه شیراز امام جمعه شیراز آیت الله دژکام مهندسی فرهنگی شهید دستغیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد